aöf çıkmış sorular indir kolayca

Merhaba arkadaşlar açık öğretim fakültesinin 3. sınıf son bütünleme sınavı sonrasında internette araştırma yaparken en fazla arama yapılan anahtar kelimelerin bir listesini oluşturmam gerektiğini düşündüm. Bu yazımda elbette ki başlıkla ilintili olarak aöf çıkmış sorularının kolayca bilgisayarınıza nasıl indirebileceğinizi anlatacağım ancak daha öncki yazılarımda anlattığım bu işlemi biraz daha uğraştırıcı sayılır bir hususta nasıl yaptığımızı öğrenmek isterseniz şu başlıklara bakabilirsiniz.

Aöf Çıkmış Soruları nasıl indirilir
Aöf son 10 yılın çıkmış soruları nasıl indirilir
Macromedia Flash Paper yardımı ile swf to pdf işlemi nasıl yapılır

Yukarıda ki konular daha önce şahsımın hazırlamış olduğu ve aöf öğrencilerinin çalışma sistemlerini kolaylaştırmaya yönelik, birden fazla anlatımın yer aldığı yazılardır. Şimdi orta kısımda kısaca bahsettiğim etiket listesini oluşturalım. Anlatımları yapıyoruz ancak fazla kişinin ulaşması için bu bölümü etiket bulutu olarak kullanmalıyım. Başlığın asıl etkeni olan kolay ve zahmetsizce vede hiç bir program kullanmadan (evet evet hiç bir yazılım kullanmanıza (ek bir yazılım) gerek yok.) aöf çıkmış sorularını yada ekitaplarını nasıl bilgisayarınıza indirebileceğinizi. yazının devamında (etiket bölümünün hemen altında) anlatacağım.
Şimdi şu meşhur anahtar kelimeleri bir görelim bakalım;

aöf çıkmış sınav soruları ve cevapları indir, aöf sınav soruları, aöf geçmiş , önemlerde çıkmış sorular ve cevapları, aöf çıkmış sorular, aöf çıkmış sorular ve cevapları, aöf sınav sonuçları, aöf çıkmış sorular indir, aöf işletme 3. sınıf çıkmış sorular, aöf çıkmış sınav soruları ve cevapları, aöf çıkmış sınav soruları ve cevap anahtarları, aöf çıkmış sorular, aöf sınav sonuçları, açıköğretim çıkmış sınav soruları indir, aöf e öğrenme, aöf çıkmış sorular indir, aöf çıkmış sorular ve cevapları, aöf çıkmış sorular 2012 ile ilgili aramalar,,aöf çıkmış sorular, açıköğretim geçmiş yıl sınav soruları ,aöf e öğrenme, aöf sınav sonuçları

Evet yukarıda konumuzla ilgili anahtar kelimeleri eklemiş olduk, şimdi anlatıma geçelim.

Aöf internet sitesinde yayınlanan e kitapları ve aöf çıkmış soru ve cevaplarını indirmeniz için google chrome kullanmanız yeterli;
  1. google Chrome 'u açalım (google chrom'unuz yoksa indirebilirsiniz: Chrome'u indirin Not : Chrome bir web tarayıcısıdır. İnternet Explorer yada mozilla yada netscape gibi)
  2. Aöf web sitesine giriş yapalım : Aöf e öğrenme portalına giriş (Bu sayfaya giriş için aöf sisteminizde kayıtlı tc kimlik numaranız olması gerekli öğrencilere sadece giriş hakkı veriyor)
  3. Tc kimlik numaranızla giriş yaptıktan sonra aşağıda ki şekilde gerekli alanları (hangi e kitabı indirmek istediğinize göre seçimleri yapın
 
sonrasında gelen sayfada hangi soru kitapçığını görüntülemek istediğinizi seçin ders kitapçık kodları ile ilgili soru ve sorunlarınıza bu başlık atında inceleme yapabilirsiniz Aöf soru kitapçıkları kitapçık kodları indirmek istediğimiz kitapçığı açtığımızda aşağıda ki gibi soruları gösteren bir sayfa açılacak.

Yukarıdaki sayfada kırmızı ile işaretlediğim alan bir süre sonra (dokunulabilir) aktif hale gelecektir o esnada bu yazıcı simgesine tıklayın karşınıza şöyle bir ekran gelecek.
Yukarıdaki ekranda gördüğünüz üzere Değiştir butonuna tıklayın. ve aşağıda ki sayfada gözüken PDF oalrak kaydet seçeneğini seçin
Evet artık sol tarafta yazıcımız yerine PDF olarak kaydet butonu gelmiş oluyor.

artık işlemlerimiz tamamlandı bahsettiğim gibi hiç bir ek program kullanmadan ve kolayca bilgisayarımıza geçmiş yılların aöf sorularını indirmiş olduk.

Aöf sistemi ne kadar değişmiş olsada çıkmış sorulardan yine mecal umacağı malum ancak sadece çıkmış sorulara çalışarak kazanmak bence çıkmaza girdiğimizde yapılması gereken bir husus genel olarak bir yıl içerisinde her gün sadece 1 saatimizi ayırıp verilen kitapları ister internet ortamından mümkünse elimize kalemi alıp kitaptaki okuduğumuz yerleri çizerek (bu bize hem kaldığımız bölümü hemde önemli noktaları hatırlatacaktır) ve çok çok önem arz ettiğini düşündüğünüz yerleri fosforlu kalem ile çizerek takip ederseniz bu size büyük ölçüde akılda kalıcılık ve kolaylık sağlayacaktır. Bunun yanında kalacağını düşündüğünüz veya anlamadığınız (1. sınıflar için özellikle iktisat ve matematik 2. sınıflar için istatistik gibi) dersler için bir uzman yardımı almanızı öneriyorum (Dershaneler bunun için yeterlidir, ancak hergün dersleri takip etmeniz şart) Bu sizin için hem zaman kaybınızı önleyecek hemde önemli yerlere ayrı bir çalışma stratejisi geliştirmenize katkı sağlayacaktır.

Geçenlerde bir arkadaşım vasıtasıyla Leyla ile mecnunun bir kesitini izlemiştim (Trt1 de yayınlanan dizi) orada açık öğretim sınav sistemine ve okuluna atıfta bulunan iki bölüm vardı bunları da buraya ekliyorum. aklıma acarsoyda çalışan bir işletme müdürü gelmişti kadın kahinmiş yahu (müneccim .... miş) : ) iş görüşmesi için gittiğimde Aöf 'yi ben okuldan saymıyorum demişti. Neyse videoları da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Leyla ile mecnun açık öğretim muhabbeti 34. bölüm


Adamların işini muhabbet varsın bunlarda geyik yapsın aöf de okumak ne zormuş be kardeşim zaten ders ortamı yok işten güçten anca zaman ayırıyorsun birde toplumun baskısı ya püff okul mu o ya heh ... anadolu ... açıköğretim yani hay q.q. :)

Neyse kardeşler, bacılar arkadaşlar şimdilik bu kadar yeni başlayacak olan eğitim dönemi de bu vesileyle bizlere ve ülke geleceğine katkılı olur inşallah...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Reçete gönderim Hatası DOK_0027 Hatası

WORD KİTAP YAZMA

Outlook Giden Kutusundaki Mail silinmiyor