Aöf Bütünleme Sınavları Hk.

Aöf Bütünleme Sınav Sorularının Nasıl indirildiğini öğrenmek istiyorsanız Tıklayın
Açık öğretim Fakültesinin son bütünleme sınavlarına Eylül 08 - 09 tarihleri arasında gireceğiz. Bildiğiniz üzere daha önce açmış olduğum konuda aöf 'nin çıkmış sorularını nasıl indirebileceğinizi ve aöf çıkmış sorularını bilgisayarınıza nasıl kayıt edip kullanabileceğinizi sizlere anlatmıştım. Bu anlatım sayfasına şu linkten ulaşabilirsiniz. Aöf Çıkmış Soruları bilgisayara nasıl indirilir. Bu konuya dair az önce açtığınız ve görüntülediğiniz sayfada Anadolu Üniversitesinin AÖ Fakültesi için oluşturmuş olduğu Eğitim sayfasından bilgisayarınıza windows'un özelliklerini kullanarak yapmanız gereken bir kaç püf noktası ile yayınlanan bu içerikleri bilgisayarınıza kaydetme imkanınız oluyor.
Bu içerikleri aynı şekilde Bütünleme sınavları için de kullanabilirsiniz. Yaklaşan bütünleme sınavları için yine yukarıda linkini verdiğim aöf eöğrenme son on yılın bütünleme sınav sorularını bilgisayara nasıl indiririm sorusuna cevap bulabilirsiniz.

Açıköğretim üniversitesi bu sene öğrenim statüsü ve sınav uygulamasında gittiği değişiklik sebebiyle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Yerel Yönetimler MYO) başta olmak üzere bütün bölümlerinde uygulayacak olduğu bu yeni sınav ve derecelendirme sisteminin bir getirisi Açık Öğretim Bütünleme Sınavları olarak bu sene son kez düzenlenecek bu kez ayrı bir önem arz ediyor bu dönemde vereceğiniz dersler sayesinde 2 kat fazla ders vermekten kurtulabilirsiniz. Kendi durumumdan yola çıkarak anlatmam gerekirse Bu sene Kamu Yönetimi 4. sınıfa borçlu olarak geçtim. İdare Hukuku ve Devlet Bütçesi bu seneki altan kalan  derslerim eğer bu sene bu dersleri veremezsem bu dersleri tek sınav oturumu yerine 2 sınav oturumunda vereceğim yani hem güz döneminde hemde yaz döneminde bu derslerin bölünmüş ünitelerinden sorumlu tutulacağım direkt geçen arkadaşlar için zaten sorun yok ancak bu sene için alttan ders bırakmamak için Bütünleme sınavına çok çok iyi hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten 4. sınıfta epey zorlu iki ders ile boğuşacağız.

Bütünleme sınavlarında yüksek başarı elde etmek istiyorsanız ara sınav - vize,  yıl sonu - final, bütünleme -kurtarma sınavlarının geçmiş en az 6 yıl sorularını son günlerde sık sık çözmeye çalışın bunu yaparkende şıkları işaretlenmiş bilgileri kullanmanız daha mantıklı olacaktır ezberci eğitim sisteminin ve sınava dayalı başarı orantısını kullanan bu aciz eğitim sisteminde düştüğümüz bu haller acınası bir vaziyette, yinede sistem neyi gerektiriyorsa onu yapmalıyız formunda devam edip sınava kalan son 1 haftada iyi çalışmamız gerekli.

Eğer Bütünleme sınavlarına kalmak istemiyorsanız. Kendinize bir çalışma programı hazırlamanız gerekli şöyle ki;
Her gün bir üniteye çalışın sadece okuyun sadece 1 ünite yani 30 sayfa başka hiç bir şey yapmayın (ünite sonunda ki soruları çözmek dışında bitirdiğiniz her ünitenin sonundaki soruları çözmeniz kalıcı belleğinize bilgilerin aktarılmasında kolaylık sağlar)
Sonra ay sonunda bitirdiğiniz ünitelerin toplamından ara sınav yapın (murat açıköğretim, yedi iklim yayınlarından -farklı yayınlarda olabilir-) dershanelerden ders notlarını ve sınavlarını 2,5 tl karşılığında alıp bu konulara ait sorular çözün 1 hafta boyunca ve sonrasında yine ünite ünite çalışmaya devam edin sonrasında bilgilerin hafızanıza yazıldığını hissedeceksiniz ve sınavlarınızda en az 70 in üzerinde aldığınızı göreceksiniz.

arama anahtarları;
  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Reçete gönderim Hatası DOK_0027 Hatası

WORD KİTAP YAZMA

Outlook Giden Kutusundaki Mail silinmiyor